Automatisk og elektronisk pullert

Vi er din leverandør af sikkerhedsløsninger med pullert.

VI ER DIN LEVERANDØR AF SIKKERHEDSLØSNINGER MED PULLERT

Skal vi installere dit nye pullert system?

En pullert til ethvert formål. Vi har altid over 200 pullerter på lager til omgående levering og er specialister i rådgivning, salg og montage af automatisk og elektrisk pullert. Vi laver gerne en totalentreprise incl. grave-& støbearbejde, levering, montering, programmering og indkøring. Vi er Danmarks største leverandør af pullerter. Vi sælger kun højkvalitets pullerter og har konkurrencedygtige priser.

Vil du gerne have en pris på et pullert system?

Vi kan give dig en uforpligtende pullert pris når du kontakter os med dit projekt. Vores kompetente ansatte kan også rådgive dig i valg af pullert systemer, hvor vi  kan leverer automatisk pullert og elektrisk pullert.

Har du nogle spørgsmål omkring en pullert, så tøv ikke med at kontakte os på tlf: (+45) 64 63 14 00 eller mail: info@rhinosystem.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.

En pullert er en fordelagtig løsning, da den kan bruges til flere forskellige formål:

  1. Afspærring af områder eller gader
  2. Regulering af trafikken
  3. Anti-terror og sikkerhed
  4. Afgrænsning af områder under bygge- og anlægsarbejde
  5. Markering af skilte og vejbaner

Pullerterne kan tilpasses forskellige situationer. De er også robuste og holdbare, så du kan være sikker på, at de vil tjene deres formål i mange år fremover.

Formål

En pullert kan bruges til mange formål – herunder afspærring, trafikregulering, rambuk og anti-terror. Vi er eksperter i pullertinstallationer, og vi ved hvor vigtigt det er, at kvalitet og funktionalitet altid er i top. Vi leverer kun det absolut bedste og står 100% inden for vores høje kvalitet på både produkter, montage og service. Vi kan med rette sige, at vi har Danmarks største lager af pullerter og tilbehør. Det betyder, at vi kan levere omgående – både ved nye installationer og ved evt. vandalisme, påkørsler eller nedbrud på eksisterende anlæg. Da et pullertsystem i langt de fleste tilfælde er sat op af sikkerhedsmæssige årsager eller for at afspærre, ved vi hvor vigtigt det er, at systemet altid er i drift, og derfor prioriterer vi dette meget højt.

Mange forskellige modeller af elektrisk og automatisk pullert

Alle vores pullerter fås i mange forskellige modeller – herunder højde, godstykkelse, materiale, farve og hastighed. Vi kan levere en komplet løsning der er godkendt til brandvej og til lave temperaturer, med lydgiver mv. hvis det er nødvendigt, og vi kan levere alle systemer med sikkerhedssløjfer, trafiklys, adgangskontrol, styreskabe og skilte.

null

Parkering og trafikregulering

Læs mere her

null

Rambuk

Læs mere her

null

Anti-terror pullerter

Læs mere her

Vi rådgiver til det rette valg af pullert

Hos Rhino laver vi totalløsninger inden for perimetersikring, og vi er med fra idé til aflevering af færdig sikkerhedsløsning.
Vi tilbyder 24/7 tilkaldsordning og serviceaftale, hvor vi udfører vedligehold og sikrer den mest optimale drift og længste levetid.

(+45) 64 63 14 00
info@rhinosystem.dk