Automatik systemer

Vi er din leverandør af sikkerhedsløsninger

Portautomatik og automatik systemer

Vi har Danmarks største lager af kvalitets portautomatik, automatiksystemer og tilbehør til alle slags porte – svingporte, skydeporte, døre og garageporte. Vi kan også forestå komplet montage

Vi forhandler automatiksystemer fra Fadini, DEA, BFT og Quiko. Når du skal bruge en portautomatik eller automatik til en dør er der mange faktorer der spiller ind i forhold til hvilken type du skal vælge og hvilket tilbehør du har behov for. Vi forhandler kun kvalitetsautomatikker, da vi ved hvor vigtigt det er, at funktionaliteten er i top og man ikke oplever unødige problemer efter kort tid. Vi har automatikker der kan klare alle størrelse af porte – både i forhold til længde og vægt, og langt størstedelen af vores automatikker har et hav af muligheder for specialindstillinger. Vi har automatiksystemer beregnet til både industri og privat brug. Kontakt os for rådgivning og tilbud.

Portautomatik til svingporte

Hvis du har en svingport kan du vælge en automatik til nedstøbning eller som sidehængt. Hvis du vælger en automatik til nedstøbning, kan man ikke se automatikken på porten og det er pæn løsning på de fleste porte. På den sidehængte automatik sidder der arme fra søjle eller mur som griber ind på porten. Denne løsning er nem, hvis man ikke ønsker at fjerne belægning og lave grave og støbearbejde.

Portautomatik til skydeporte

Når du skal vælge en automatik til en skydeport, er det vigtigt at vælge en automatik der er stærk nok til at trække porten. Hvis porten er tung er det også væsentlig at automatikken kan neddrosle sin hastighed ved åbning og lukning. Dette sparer gearet og automatikken vil holde i mange år.

Tilbehør til automatik

Alle vores automatiksystemer kan købes som kit, hvor der medfølger motor, NET-styring, fotoceller, fjernbetjeninger. Derudover har vi adgangskontrolsystemer, kodetastaturer, loopsystemer, vandalsikrede rullelåse, nøglebokse, radiokort, blink, lysfyr mv.

Se vores galleri her

(+45) 64 63 14 00
info@rhinosystem.dk