Vi er din leverandør af sikkerhedløsninger

Skydeport, Industriport og svingport

– bemærk alle vores porte er special lavet efter tegninger og mål på vores værksted ved Aalborg.

Vi er specialister i porte, og laver dem på vores eget værksted ved Aalborg i den bedste kvalitet. Vi laver alt fra højsikrede og skudsikrede porte til porte til private. Vi laver til ambassader, industri, virksomheder, offentlig instanser, slotte, foreninger og til private. Alle vores porte laves efter kundens behov/ønske og de bliver lavet efter tegninger og på mål, så de passer præcis til det sted de skal monteres. Vi kan stå for en totalleverance af porten, herunder rådgivning, opmåling, galvanisering, maling, levering, montering, programmering af port, automatik og adgangskontrol.

Vi ved at kvalitet og funktionalitet er et must, og vi leverer kun den bedste kvalitet af porte med den bedste og stærkeste automatik og en brugervenlig adgangskontrol med et utal af muligheder.

HØJSIKRET / SKUDSIKRET PORT

SKYDEPORT

Vi laver skydeporte til alle sikringsniveauer – både til private, slotte- og herregårde samt til virksomheder, offentlige anlæg og foreninger. Vi laver de fleste skydeport som svævemodel. Vi kan lave en port præcis som den ønskes i alle design og størrelser. Vi kan laserskærer ornamenter, navne, husnr. eller andre dekorationer der måtte ønskes. Porten kan beklædes med træ, kobber eller aluplader mv., hvis der ønskes en lukket port. Vi har HTC-testet og CE-mærket skinnesystemer, beslag, topstyr og fang der passer til alle størrelser port.

     

 

INDUSTRIPORT

Mange virksomheder har behov for at kunne spærre af – typisk om natten og weekender. Vi laver alt fra små skydeporte til porte på op til 16 meter i frit svæv. Vi kan lave dem med antikravl eller pigtråd på toppen og de kan laves med gitterhegn, balustre eller som lukkede porte med aluplader eller træbeklædning. Vi tilbyder automatik beregnet til industri der kan tage ekstremt tunge porte og der kan tilkobles professionelt adgangskontrolsystem, det gør det meget let at styre porten samt administrere brugeren af porten.

     

 

SVINGPORT

Vi laver svingporte i alle afskygninger og alle størrelser efter kunden ønske/behov, og kan lave porten præcis om det ønskes. Alle hængsler og beslag er HTC-testet og CE-mærket. Vi har automatik både til nedstøbning og til sidehæng. Vi laver svingporte til alle formål og sikringsniveauer.

       

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!