Porte

Vi er din leverandør af sikkerhedsløsninger

VI ER DIN LEVERANDØR AF SIKKERHEDLØSNINGER

Skydeport, Industriport og svingport

– bemærk alle vores porte er special lavet efter tegninger og mål på vores værksted ved Aalborg.

Vi er specialister i porte, og laver dem på vores eget værksted ved Aalborg i den bedste kvalitet. Vi laver alt fra højsikrede og skudsikrede porte til porte til private. Vi laver til ambassader, industri, virksomheder, offentlig instanser, slotte, foreninger og til private. Alle vores porte laves efter kundens behov/ønske og de bliver lavet efter tegninger og på mål, så de passer præcis til det sted de skal monteres. Vi kan stå for en totalleverance af porten, herunder rådgivning, opmåling, galvanisering, maling, levering, montering, programmering af port, automatik og adgangskontrol.

Vi har mange forskellige modeller

Vi ved at kvalitet og funktionalitet er et must, og vi leverer kun den bedste kvalitet af porte med den bedste og stærkeste automatik og en brugervenlig adgangskontrol med et utal af muligheder.

null

Skydeport

Læs mere her

null

Industriport

Læs mere her

null

Svingport

Læs mere her

Vi rådgiver til det rette valg

Hos Rhino laver vi totalløsninger inden for perimetersikring, og vi er med fra idé til aflevering af færdig sikkerhedsløsning.
Vi tilbyder 24/7 tilkaldsordning og serviceaftale, hvor vi udfører vedligehold og sikrer den mest optimale drift og længste levetid.

(+45) 64 63 14 00
info@rhinosystem.dk