Adgangskontrol

Vi er din leverandør af sikkerhedsløsninger

Intratone og andre former for adgangskontrol

Uanset om du er en lille virksomhed med få ansatte eller stor virksomhed med mange tusinde ansatte, en boligforening, off. institution eller en privat bolig med en lille familie, kan du have behov for at kunne styre dit sikkerhedssystem eller indgang med et adgangskontrolsystem. Vi har mange forskellige muligheder der passer til ethvert behov, bl.a. intratone.

Brugervenlige løsninger

Vores systemer styres online og de er nemme at redigere i. Du kan nemt tilføje eller slette brugere, give brugerne differentieret eller midlertidige adgange, indstille tidsur, se log mv. Vores adgangskontrolsystemer kan aktiveres med f.eks. mobiladgange, koder, fjernbetjeninger, nummerpladegenkendelse, chip, brikker osv. Kontakt os for yderligere information.

Læs også mere om passagesikring her.

Hør mere om mulighederne med Intratone

Vi er klar til at rådgive dig om de forskellige løsninger inden for adgangskontrol. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, og så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på (+45) 64 63 14 00 til en uforpligtende samtale om dine behov.

cross