vi er din leverandør af sikkerhedsløsninger MED PULLERT

Pullerter

En pullert til ethvert formål. Vi har altid over 200 pullerter på lager til omgående levering og er specialister i rådgivning, salg og montage af automatisk og elektrisk pullert. Vi laver gerne en totalentreprise incl. grave-& støbearbejde, levering, montering, programmering og indkøring. Vi er Danmarks største leverandør af pullerter. Vi sælger kun højkvalitets pullerter og har konkurrencedygtige priser. Kontakt os for tilbud eller rådgivning.

Nedenfor ses nogle installationsbilleder.

FORMÅL

En pullert kan bruges til mange formål – herunder afspærring, trafikregulering, rambuk og anti-terror. Vi er eksperter i pullertinstallationer, og vi ved hvor vigtigt det er, at kvalitet og funktionalitet altid er i top. Vi leverer kun det absolut bedste og står 100% inden for vores høje kvalitet på både produkter, montage og service. Vi kan med rette sige, at vi har Danmarks største lager af pullerter og tilbehør. Det betyder, at vi kan levere omgående – både ved nye installationer og ved evt. vandalisme, påkørsler eller nedbrud på eksisterende anlæg. Da et pullertsystem i langt de fleste tilfælde er sat op af sikkerhedsmæssige årsager eller for at afspærre, ved vi hvor vigtigt det er, at systemet altid er i drift, og derfor prioriterer vi dette meget højt.

Alle vores pullerter fås i mange forskellige modeller – herunder højde, godstykkelse, materiale, farve og hastighed. Vi kan levere en komplet løsning der er godkendt til brandvej og til lave temperaturer, med lydgiver mv. hvis det er nødvendigt, og vi kan levere alle systemer med sikkerhedssløjfer, trafiklys, adgangskontrol, styreskabe og skilte. Vi står også gerne for den fulde levering og montering, støbe- og gravearbejde, drænfaskiner, programmering og indkøring samt efterfølgende service af systemet for optimale driftsforhold og lang levetid. Kontakt os for rådgivning og tilbud.

 

PULLERT TIL TRAFIKREGULERING

Der er ofte behov for at afspærre et område, en indkørsel, en vej eller parkeringsplads. Til dette formål er en pullert til trafikregulering en meget nem og effektiv metode. Den er samtidig næsten umulig at vandalisere eller ødelægge, og så er en pullert også i mange tilfælde mere arkitektonisk pæn at se på end andre former for afspæringer. Vi laver rigtig mange installationer af trafikregulerende pullerter til bla. til boligforeninger, kirker, private, parkeringspladser, parker, gågader og andre steder hvor man ønsker at styre/begrænse trafikken. Den trafikregulerende pullert fås både som fuldautomatik pullert, semi-automatisk pullert, flytbar pullert og som en fast pullert. Godstykkelse 4-5 mm, Impact resistance 30.000 (J) og crash resistance fra 150.000 (J) til160.000 (J).

      

 

RAMBUK PULLERT

Flere og flere steder ønsker man at sikre sig mod påkørsler og indbrud med en stærkere og mere robust pullert som kan modstå en større påkørsel og dermed skabe en større reel sikkerhedsværdi. Rambuk pullerten egner sig f.eks. til bilforhandlere, forretningsfacader, banker, bussluser, virksomheder, gågåder, afspærring af offentlig veje og pladser samt private ejendomme med store bilparker eller andre værdier som ønskes sikret. Rambuk pullerten fås som fuldautomatik pullert og fast pullert – fås også i rustfri. Godstykkelsen er fra 4 mm til 12 mm. Impact resistance fra 52.000 (J) – 60.000 (J) og crach resistance fra 320.000 (J) – 450.000 (J).

     

 

ANTI-TERROR PULLERTER

Vi har verdens højst klassificeret og certificeret anti-terror pullert i verden. Den er crash testet i 2016 og har certificeringerne ASTM F2656, PAS68, IWA14-1. Alle test er på samme enhed som den eneste i verden. Anti-terror pullerten bruges til steder hvor man ønsker den ultimative sikkerhed. Det være sig ambassader, regeringsbygninger, stadions, Messecentre, offentlige pladser med mange mennesker, store virksomheder der kan være særlig udsat for terrorhandlinger, militæranlæg mv. Pullerten er testet til at kan stoppe en 7,5 ton lastbil med 80 km i timen. Enheden er dog i stand til at stoppe langt større køretøjer end dette. Som det ses på vores test video er det kun gummiringen i top samt malingen på pullerten der har tage skade efter påkørslen af lastbilen. Pullerten fås både som fuldautomatisk pullert og fast pullert – fås også i rustfri. Godstykkelse 20 mm. Impact resistance 700.000 (j) og Crash resistance 2.000.000 (J).

  

VI RÅDGIVER TIL DET RETTE VALG

Hos Rhino laver vi totalløsninger inden for perimetersikring, og vi er med fra idé til aflevering af færdig sikkerhedsløsning.
Vi tilbyder 24/7 tilkaldsordning og serviceaftale, hvor vi udfører vedligehold og sikrer den mest optimale drift og længste levetid.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!

Kataloget med pullerter (Bollards)