Vi er din leverandør af sikkerhedsløsninger

Børnehave i Grinsted (Billund kommune) – trafikregulering

Den nybyggede børnehave i Grinsted ønsker en plads foran børnehaven, hvor børnene kan færdes sikkert. Så for at undgå at forældre og andre kører helt op til børnehaven, har vi monteret et automatisk pullertsystem, så bilerne må parkere et lille stykke væk.

Vi har monteret en af vores modeller vi benytter til trafikregulering Fadini Vigilo. Pullerterne er 800 mm over terræn og 200 mm i diameter. De har alle LED-lys i toppen samt reflekser, så både køretøjer, cykelister og gående kan se dem i mørke.

Systemet har solinode og er dermed godkendt til brandvej. Det vil sige at systemet sænkes automatisk ved strømsvigt. Desuden er er opsat en nøglekontakt, så beredsskabet kan sænke pullertanlægget.

Pullertsystemet styres vha. adgangskontrol, hvor brugerne kan sænke pullerterne med deres mobiltelefon eller fjernbetjening. Der er monteret lysfyr med rød/grøn så bilisterne nemt kan se, hvornår der er fri passage.

Der er lagt selvkalibrerende loop ned foran og bagved pullerterne for optimal sikkerhed. Det betyder at pullerterne ikke kan hæve sig, hvis der holder et køretøj over pullerterne eller i loopfeltet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!